Ίδρυση πολιτικού φορέα Ελλήνων

Δήλωση του Ιφικράτους Χολαργέως για την χθεσινή προσβολή κατά της Ελλάδος από την κατοχική συμμορία.

Η επιβολή της κατοχής δεν είναι μονόδρομος. Πρόκειται για μία αμφίδρομη σχέση. Αν οι Έλληνες υπακούν στις διαταγές των κατακτητών, τότε έχουμε κατοχή. Αν οι Έλληνες αρνούνται την υπακοή, η κατοχή καταρρέει.
Από την στιγμή που θρυμματίστηκε το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς, οι Έλληνες είτε θέλουν είτε δεν θέλουν, είτε μπορούν είτε δεν μπορούν, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να αναλάβουν την κυβέρνηση της Χώρας.
Η συμμορία της τρόικας, έδωσε εχθές συνέντευξη απαιτώντας νέα αιμοσταγή μέτρα εις βάρος του Ελληνικού Λαού, αρνούμενη περιφρονητικώς να δεχθεί ερωτήσεις στα Ελληνικά από δημοσιογράφους.

Οι κατακτητές, κάνουν ό,τι μπορούν για να εξεγείρουν τον Ελληνικό Λαό. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε τέτοια τιμή.
Σε αυτό το στάδιο αναπτύξεως της πολιτικής συγκρούσεως η απάντηση των Ελλήνων στις διαταγές της κατοχικής συμμορίας είναι η πολιτική ανυπακοή. Αρνούμαστε να καταβάλλουμε φόρους. Αρνούμαστε να εκδώσουμε αποδείξεις και τιμολόγια. Αρνούμαστε να πληρώσουμε τέλη και διόδια. Αρνούμαστε να δημοσιοποιήσουμε τα προσωπικά μας δεδομένα. Αρνούμαστε συνεργασία με τις κατοχικές αρχές. Αρνούμαστε την εξουσία των κατοχικών δικαστών και δικαστηρίων.
Αρνούμαστε την υπακοή στους κατοχικούς νόμους.
Η πολιτική ανυπακοή σε πρώτο στάδιο θα παραλύσει το κατοχικό καθεστώς. Παράλληλα αρχίζουμε να κτίζουμε την νέα, Ελληνική Πολιτεία, καταλύοντας όλα τα διατάγματα του κατοχικού καθεστώτος και αναλαμβάνοντας την εξουσία σε όλες τις σφαίρες της κοινωνικής ζωής: υγεία, παιδεία, δημόσια διοίκηση, ένοπλες δυνάμεις, τράπεζες.
Πολιτική ανυπακοή είναι το σύνθημα των ημερών και πρέπει να γίνει πράξη. Στους δρόμους, στα σπίτια, στα πανεπιστήμια, στους χώρους εργασίας. Πολιτική ανυπακοή σημαίνει αρνούμαι να υπακούσω στους ελληνόφωνους γκάουλαιτερς.
Αρνούμαι να παραδώσω την Πατρίδα στους κατακτητές. Αρνούμαι να πεθάνω της πείνας για να τρέφω τα παράσιτα της συμμορίας Παπανδρέου.
Η πρακτική ανυπακοή θα ανεβάσει το επίπεδο της πολιτικής συνειδήσεως του Λαού, προετοιμάζοντας ψυχολογικώς τον Λαό για το πέρασμα στο δεύτερο στάδιο: της ανατροπής των τυράννων και της παραδειγματικής τιμωρίας.
Η συμμορία της τρόικας θα υποχρεωθεί από τον Επαναστατημένο Λαό να ζητήσει συγγνώμη στην Ελληνική Γλώσσα. Θα παραγράψει μόνη της το ανύπαρκτο και πλασματικό χρέος που φόρτωσε στις πλάτες του Ελληνικού Λαού. Αλλιώς οι εκπρόσωποι της τρόικας θα έχουν την τύχη που επεφύλαξαν οι Αρχαίοι Έλληνες στους Πέρσες κήρυκες όταν ζήτησαν γη και ύδωρ: εκτμηθήναι την γλώτταν.

Advertisements

24/11/2010 - Posted by | Θέμα ασφαλείας ελλήνων, Οικονομική πολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: