Ίδρυση πολιτικού φορέα Ελλήνων

Η φορολογία της Ελλήνων Πολιτεία

Πάγιο αίτημα των Ελλήνων στο θρήσκευμα είναι να διαχωριστούν φορολογικώς από τους μονοθεϊστές. Οι Έλληνες να φορολογούνται βάσει των κανόνων της Ελληνικής θρησκευτικής παραδόσεως. Κατ’ αυτό τον τρόπο θα πάψει το αισχρό φαινόμενο οι Έλληνες να πληρώνουν φόρο στους μισέλληνες κατακτητές.
Η φορολογία που προτείνει η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα φθάνει μέχρι το ύψος 5% επί του καθαρού εισοδήματος, αφού εκπέσουν όλες οι δαπάνες. Ισχύει για όλα τα φυσικά και νομικά.. πρόσωπα που ασπάζονται την Ελληνική Θρησκεία.
Εκτός αυτού η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα προκρίνει τα άτοκα δάνεια για όσες Ελληνικές εταιρείες επενδύουν στην παραγωγή αγαθών. Η αγορά αξιογράφων δεν …αποτελεί παραγωγική επένδυση. Η φορολογία θα είναι μηδενική για όσες επιχειρήσεις επανεπενδύουν τα κεφάλαιά τους στην παραγωγή.
Οι προϋποθέσεις για τις ευεργετικές διατάξεις είναι οι εξής:
Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα θα προσλαμβάνουν αποκλειστικώς και μόνον Έλληνες στις εργασίες τους. Θα αγοράζουν Ελληνικά εξαρτήματα, μηχανήματα και πρώτες ύλες. Θα συμμετέχουν στον θεσμό της μαθητείας, όπου άπειροι Έλληνες εργαζόμενοι θα εργάζωνται για ένα διάστημα στην εν λόγω εταιρεία προκειμένου να αποκτήσουν επαγγελματικές δεξιότητες. Τα διευθυντικά στελέχη των εταιρειών θα είναι Έλληνες στο θρήσκευμα. Η εταιρεία θα υποστηρίζει ενεργώς την Ελληνική Θρησκεία και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Η παραγωγή της εταιρείας θα εδράζεται εξ ολοκλήρου επί Ελληνικών εδαφών.
Βασική προϋπόθεση είναι οι Έλληνες να απαιτούν από το ρωμέϊκο ψευδοκράτος την εξαίρεσή τους από το ρωμέικο φορολογικό σύστημα και την υπαγωγή τους στο Ελληνικό.

Με χαρά μας διαπιστώνουμε ότι αφυπνίζονται καθημερινώς αρκετοί Έλληνες και ζητούν το αυτονόητο. Τον διαχωρισμό Ελλήνων και μονοθεϊστών στο ζήτημα της φορολογίας.
Λάβαμε την ακόλουθη επιστολή από τον Δ.Κ.:

Kαλημέρα Συν Έλληνες Συμπολεμιστές

Θέλω να εκφράσω κάποιες απόψεις σχετικά με το νομικό καθεστώς της φορολογίας.
Άν έχουμε νομικό τμήμα, που να ασχοληθεί, με το πως μπορούμε σαν Εκκλησία των Ελλήνων, να πληρώνουμε φόρο μόνο στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ.
Άν εγώ (αύριο) αποφασίσω να κάνω έναρξη σε μιά επιχείρηση, να μπορώ να υπαχθώ σε ένα τέτοιο καθεστός. Και να πληρώνω φόρο μόνο στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΟΥ….και όχι στους ναζωραίους…
Μπορούμε να κοιτάξουμε αν μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καθεστός, όπως το ΚΙΣ, των εβραιων;
Πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσουμε να έχει χρήματα η Εκκλησία των Ελλήνων για να μπορεί να επιτελεί το έργο της…
Ίσως θα πρέπει να κοιτάξουμε πολύ σθεναρά αυτό το θέμα…
Και θέλω κάποια στιγμή να αλλάξω αυτό το χριστιανικό όνομα… Αλλά ας ξεκινήσουμε έστω και έτσι…
Γιατί είχα άγνοια ότι υπήρχε Ιερατείο των Ελλήνων….που με σοβαρότητα, θα έλεγε ότι είμαστε σε πόλεμο, με τους χριστιανέμπορους ανθέλληνες…
Ευχαριστώ..Δημήτριος Κ.

Η απάντησή μας:
Αγαπητέ συμπολεμιστά,
Το άρθρο σου εκφράζει μία από τις πάγιες διεκδικήσεις της Εκκλησίας των Ελλήνων στο θρήσκευμα. Πρέπει πάση θυσία να σταματήσουμε την πληρωμή φόρων στους κατακτητές, διότι είναι σαν να αποδεχόμαστε μοιρολατρικώς την υποδούλωσή μας. Εις ό,τι αφορά το τεχνικό μέρος, απαιτείται η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα να αναγνωριστεί ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, αντίστοιχη κατάσταση με το ΚΙΣ.
Το θέμα βεβαίως είναι σοβαρότατο διότι άπτεται της ιδίας της συλλογικής επιβιώσεώς μας. Αυτή την στιγμή ως Εκκλησία των Ελλήνων δεν έχουμε τους απαραίτητους πόρους για να τελούμε τα θρησκευτικά μας καθήκοντα και να βοηθούμε όλους τους πιστούς Έλληνες που έχουν βιοποριστικές ανάγκες, αλλά την ίδια στιγμή εξαιτίας της αστοχίας σε ζητήματα οργανώσεως ωρισμένοι Έλληνες καταβάλλουν φόρους στον ναζωραίο κατακτητή.
Έρρωσο
Ελλήνων Πολιτεία

Πρόσκληση!

Advertisements

01/12/2010 - Posted by | Οικονομική πολιτική |

1 σχόλιο »

 1. Αν καταλαβαινω καλα, εσεις εργαζοσαστε για μια μελλοντικη διασπαση της Ελλαδος εκ των εσω. Λες και δεν μας φτανουν οι εχθροι, που εχουμε, εσωτερικους και εξωτερικους εσεις δημιουργειτε και εναν ακομη. Εκτιμαται το γεγονος οτι αισθανεσθε τοσο γνησιοι Ελληνες, αυτο δεν σημαινει οτι οι υπολοιποι ειναι «χριστιανέμποροι ανθέλληνες…» και ποιους ονομαζετε «Χριστιανεμπορους» Τωρα μπορει να υπαρχουν, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πολλοι που εκμεταλευονται το λαο, αλλα αυτοι υπαρχουν σε ολα τα στρωματα της κοινωνιας. Κυταξετε γυρω σας τι γινεται, Αλλα τοτε γιατι βαλλετε εναντιον ΜΟΝΟΝ «των Χριστιανεμπορων;» Μηπως αυτοι σας ενοχλουν περισσοτερο απο τα σαπια και προδοτικα πολιτικα κομματα;;; Πολλοι απο εμας γνωριζουμε οτι η παρουσα ηγεσια της Εκκλησιας της Ελλαδος «κουφαινει»
  -κανει πως δεν βλεπει, δεν ακουει και δεν καταλαβαινει τι συμβαινει γυρω της, κι’ ομως υπαρχουν Ιεραρχες που υψωνουν την Ελληνικη φωνη τους και συμβουλευουν το Λαο. Το γεγονος οτι: «….αφυπνίζονται καθημερινώς αρκετοί Έλληνες και ζητούν το αυτονόητο. Τον διαχωρισμό Ελλήνων και μονοθεϊστών στο ζήτημα της φορολογίας».
  Μα, η φορολογια ειναι αυτη που σας ενοχλει;; η, τιποτε αλλο και δεν μας το λετε;;; Ολοι οι Ελληνες υποφερουν το ιδιο. Αλλα τοτε, ποιοι εισθε εσεις οι: …Ελλήνες στο θρήσκευμα να διαχωριστειτε φορολογικώς από τους μονοθεϊστές; «Κατ’ αυτό τον τρόπο θα πάψει το αισχρό φαινόμενο οι Έλληνες να πληρώνουν φόρο στους μισέλληνες κατακτητές».
  Ποιοι ειναι οι μισελληνες κατακτητες; Αν εννοειτε να πεταξουμε ολα τα πολιτικα κομματα και να ανδειξουμε γνησιους Ελληνες πολιτικους, με βρισκετε συμφωνον, αν εννοειτε να πεταξουμε (αυτους που κουφαινουν) απο την ηγεσια της Εκκλησιας, με βρισκετε συμφωνον και οχι μονον αλλα να πεταξουμε απο την Εκκλησια ολα τα Εβραικα κειμενα και Εβραικες δοξασιες που δεν εχουν σχεσι με το γνησιο Χριστιανισμο των Ελληνων παλι με βρισκετε συμφωνον. Αλλα εδω οπως βλεπετε ομιλω περι γνησιου Ελληνικου Χριστιανισμου και οχι του μπασταρδεμενου ΙουδαιοΧριστιανισμου που εχουμε σημερα. Πρεπει να παμε πισω στις ριζες μας των Αρχαιων Ελληνων οι οποιοι ησαν και οι προ Χριστου Χριστιανοι οι πρωτοι προφητευσαν τον ερχομο του Ιησου χιλιαδες χρονια πριν της αφιξεως Του!!!! Πρεπει να γνωριζετε οτι ο Χριστιανισμος ειναι η θεολογια των Αρχαιων προγονων μας, και οτι Χριστιανισμος και Ελληνισμος ειναι δυο αδιαχωριστες εννοιες, ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ!!!! Αλλα αυτο ειναι ενα τεραστιο θεμα περαν του χωρου τουτου.
  Καλη σας Μερα. Γ.Δ.

  Σχόλιο από Ιωαννης Δημητρουλας | 11/12/2010 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: